Conradi Acoustic.

Conradi Acoustic, where high end design comes together.

Cable interconnect / Tone arm Cable

Classic, Music, Master, Exotic 

Een professionele, handgemaakte interlink kabel.

Zuiver zilver of koperen interlink  voor uw installatie zal het klankpotentieel van deze componenten optimaal tot hun recht laten komen. Uiteraard is de dikte van de geleiders zo gekozen, dat de gevolgen van het skin-effect beneden de drempel van de hoorbare vervorming ligt.

Isolatiematerialen van de zilveren of koperen kernen in de interlink kabel kunnen het verschil maken. 

Maar met alleen de beste kern ben je er nog niet. De isolatie van die kernen is minstens zo belangrijk. Om de wisselwerking tussen geleider en isolatiemantel zoveel mogelijk tegen te gaan, wordt een isolatie van teflon gebruikt, die als een ruime mantel om de geleider heen valt. Zo ontstaat er een luchtlaag tussen geleider en isolatiemantel. Dit voorkomt de opslag van elektrische energie, die kan ontstaan als de geleider rechtstreeks in contact komt met de isolatiemantel en door een vertraagde afgifte het geluidssignaal vervormt. Lucht is een isolator waarmee praktisch geen wisselwerking ontstaat.

De connectoren bepalen mede de klank.

De sterkte van een ketting wordt bepaald door de zwakste schakel. Dit geldt ook zeker voor een hifi audio systeem; de componenten kunnen high end zijn, de kabels en interlink van de beste kwaliteit, maar als deze niet afgewerkt worden met de juiste connectoren zal de uiteindelijke geluidsweergave tegenvallen. Voor onze interlink RCA, zowel als onze interlink XRL kabels, gebruiken wij alleen de beste connectoren van de merken Furutech en WBT, met dezelfde soort massieve kernen. Isolatie en de bevestigingsmethode moeten  een minimum aan verlies, vervuiling en vervorming garanderen.

 Classic

Serie classic

De Classic serie heeft een kern van puur zilver of koper met natuurlijke teflon en zuivere koperen afscherming met een katoenen afwerking. Deze prachtige kabel heeft een open karakter. De uitvoering is voor RCA.

De groene uitvoering heeft  een kern van zilver .

De blauwe uitvoering  heeft een kern van koper. 

Specificaties

Lengte 75/100/125/150 /200 langer op aanvraag

Kern Zilver 0,5 mm  kern koper 0,8 mm /Dikte kabel 7.2 mm

Afscherming: zuivere koperen afscherming.met meerdere teflon lagen 

Connector Furutech  

Music.

 

Music koper uitvoering
Conradi Acoustic Music zilver

Net als de Classic heeft de Music een kern van puur zilver of koper met natuurlijke teflon en zuiver koperen afscherming met een katoenen afwerking. Deze prachtige kabel heeft een open karakter en geeft een mooie plaatsing. De Music heeft een dubbele kern en de connectoren zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De keuze kan gemaakt worden uit RCA of XLR uitvoering .

Specificaties

Lengte 75/100/125/150 /200 langer op aanvraag

Kern Zilver  2 maal 0,8 mm /kern koper 2 maal 0,8 mm /Dikte kabel 9.1 mm

Afscherming: een zuiver koperen afscherming.met meerdere teflon lagen 

Connector Furutech  


Master.

De opbouw van deze kabel  is totaal anders dan de Classic en Music. De kern ader heeft een massieve dikke  natuurlijke teflon isolatie die het signaal goed afschermt. Naast deze kern ligt de teruggaande signaal ader.  massa ader maximaal verwijderd van . Het afschermende folie is zodanig gekozen, dat  hoog frequente stopsignalen tot 4.5ghz frequentie tot nul worden gebracht , Over deze afschermende folie komt  nog eens een zuiver koperen afscherming.  Deze kabel kan indien gewenst met een  extra afscherming voor laagfrequente geluidstrillingen geleverd worden . Deze prachtige kabel heeft een open karakter. U gaat in de weergave alle detail horen en een mooi plaatsing. De Master is in RCA uitvoering heeft De connectoren zijn van een hoogwaardige  top kwaliteit.

 

Specificaties

Lengte 100/125/150 /200 langer op aanvraag

Kern Zilver    2 maal 0,8 mm  / kern koper   2 maal 1 mm

Afscherming: zuiver koperen  afscherming met meerdere teflon lagen /hoog frequent afscherming 

optie  laag frequente  tril demping .

Connector Furutech  

Exotic 

De opbouw van deze kabel  is totaal anders dan de Classic en Music. De kern ader heeft een massieve dikke  natuurlijke teflon isolatie die het signaal goed afschermt. Naast deze kern ligt de teruggaande signaal ader. Zo wel  bij  RCA en de gebalanceerde uitvoering ligt de massa ader maximaal verwijderd van de teruggaande ader. Het afschermende folie is zodanig gekozen, dat  hoog frequente stopsignalen tot 4.5ghz frequentie tot nul worden gebracht , Over deze afschermende folie komt  nog eens een zuiver koperen afscherming.  Deze kabel kan indien gewenst met een  extra afscherming voor laagfrequente geluidstrillingen geleverd worden . Deze prachtige kabel heeft een open karakter. U gaat in de weergave alle detail horen en een mooi plaatsing. De Master is in RCA uitvoering heeft De connectoren zijn van een hoogwaardige  top kwaliteit.

Specificaties

Lengte 100/125/150 /200 langer op aanvraag

Kern Zilver    3 maal 0,8 mm  /  rca xlr

Afscherming: zuiver koperen  afscherming met meerdere teflon lagen /hoog frequent afscherming 

optie  laag frequente  tril demping .

Connector Furutech  Tone arm cable Music.

 

De Music  heeft een kern van zuiver zilver of koper met natuurlijke teflon en zuiver koperen afscherming met een katoenen afwerking. Deze prachtige kabel heeft een open karakter. Connectoren zijn van een hoogwaardige kwaliteit. 
 

Specificaties

Lengte 100/125/150 langer op aanvraag

Kern Zilver 5 maal 0,5 mm /Dikte kabel 15 mm

Connector Furutech